فهرست مطالب

Journal of English Language Pedagogy and Practice
Volume:7 Issue: 15, Fall- Winter 2014

  • تاریخ انتشار: 1393/09/01
  • تعداد عناوین: 10
|
  • مرضیه اسدی*، غلام رضا کیانی صفحات 1-23

    تغییر کتاب درسی زبان انگلیسی سال اول دوره متوسطه اول در مدارس دولتی ایران بعد از 27 سال انگیزه محققان را برای ارزشیابی کتاب درسی جدید به منظور آگاهی از نقاط ضعف و قوت آن برانگیخت. در راستای این روند، این مطالعه با هدف ارزشیابی کتاب درسی جدید (پراسپکت 1) از دیدگاه معلمان انجام شد. برای دستیابی به این هدف، ،با 30 نفر از معلمان زبان انگلیسی سال اول دوره متوسطه اول مصاحبه به عمل آمد و داده ها توسط روش تحلیل محتوای کیفی تحلیل شد. نتایج نشان داد که از نظر معلمان، برخی از مشکلات کتاب درسی جدید  استفاده از روش نامناسب آموزش الفبا، بومی سازی بیش ازحد محتوا، توجه بیش از حد به مهارتهای ارتباطی، نادیده گرفتن توسعه توانش بین فرهنگی در دانش آموزان، و عدم واقعی بودن در ارایه محتوا  بودند. در نهایت به عنوان چهره های محوری در فرآیند تغییر آموزش، معلمان برای اصلاح کتاب جدید به امید این که صدایشان توسط مسولان مربوط شنیده شود پیشنهادهایی ارایه دادند.

    کلیدواژگان: ارزشیابی کتاب، پراسپکت 1، معلمان زبان انگلیسی مدارس، کتاب انگلیسی مدارس دولتی ایران، دیدگاه های معلمان
  • سمیرا بشیری، نسرین حدیدی تمجید*، زهره سیفوری صفحات 24-41
    استقلال یادگیرنده به عنوان هدف نهایی در تبیین برنامه های آموزشی در بسیاری اززبانها از دهه سوم قرن بیستم معرفی شده است؛ و مدرسان به تاثیربرجسته نقش ارتقا استقلال یادگیرنده در فرایند آموزش و یادگیری زبان انگلیسی تاکید دارند. با این وجود، تعداد بسیار محدودی از مطالعات انجام گرفته در این حوزه به بررسی معنا و مفهوم استقلال یادگیرنده از دیدگاه مدرسان پرداخته اند. مطالعه حاضر به بررسی این مفهوم و عقاید مدرسان تازه کار و با تجربه درمورد استقلال یادگیرنده پرداخته است. تعداد 40 نفر از مدرسان زبان انگلیسی در دو گروه تازه کار و باتجربه و براساس سابقه تدریسشان در این مطالعه شرکت داشتند. یک پرسشنامه  که از شورای آموزشی بریتانیا اقتباس شده، استفاده شد تا میزان اعتقاد مدرسان به استقلال یادگیرنده مورد سنجش قرار بگیرد. نتایج حاصل از بررسی داده ها نشان داد که تفاوت معنی داری بین عقاید مدرسان تازه کار و باتجربه در مورد استقلال یادگیرنده وجود دارد. یاقته های مطالعه حاضر می تواند برای مدرسان در به کارگیری و ارتقا استقلال یادگیرنده در کلاسهایشان بطور کلی و در درگیر نمودن زبان آموزان در فرایند آموزش و یادگیری زبان انگلیسی به صورت ویژه مورد استفاده قرارگیرد.
    کلیدواژگان: استقلال یادگیرنده، مدرسان باتجربه، تازه کار، عقاید مدرسان
  • ناصر فلاح*، رویا موحد صفحات 42-51
    بدون شک اضطراب در یادگیری زبان خارجی تاثیر چشمگیری دارد. تا کنون تحقیقت زیادی بر روی این عامل احساسی انجام گرفته است. با این وجود، تحقیقات کمی در زمینه تاثیر خصوصیات مردم شناختی روی اضطراب از یادگیری زبان خارجی و همچنین تاثیر این نوع اضطراب روی قصد زبان آموزان برای ادامه یادگیری زبان انجام گرفته است. بنابراین، جهت پر کردن این خلا، تحقیق حاضر نقش دو خصوصیت مردم شناختی (جنسیت و سن) در اضطراب از یادگیری زبان و تاثیر این اضطراب در تصمیم زبان آموزان مبنی بر ادامه و یا عدم ادامه یادگیری زبان بررسی می کند. بدین منظور، 295 زبان آموز ایرانی پرسشنامه مربوطه اضطراب از یادگیری زبان خارجی بهمرا ه فرمی حاوی سوالات مردم شناختی پر کردند. نتایج نشان داد که تفاوت معناداری در میزان اضطراب زبان آموزان بر اساس سن و جنسیت وجود ندارد. اما یافته ها حاکی از آنست که اضطراب می تواند بر تصمیم زبان آموزان در مورد ادامه یا عدم ادامه زبان آموزی تاثیر چشمگیری بگذارد.
    کلیدواژگان: اضطراب از یادگیری زبان خارجی، جنسیت، تصمیم بر یادگیری زبان انگلیسی
  • فرناز قاسم زاده صفحات 52-70

    تحقیق حاضر به بررسی رابطه بین موسیقی کلاسیک موتسارت و کیفیت ترجمه در بین دانشجویان مترجمی زبان انگلیسی می پردازد و ویژگی شخصیتی درونگرایی و برونگرایی افراد مورد توجه است.  این پژوهش در پی یافتن پاسخ به این پرسش است که آیا موسیقی بر کیفیت ترجمه تاثیری می گذارد و بدین منظور 40 نفر از دانشجویان مترجمی دانشگاه آزاد قوچان، ایران، جامعه آماری این پژوهش را تشکیل دادند که پس از انجام تست نلسون، 32 نفر به عنوان نمونه، متشکل از 12 مرد و 20 زن انتخاب و به صورت تصادفی به دو گروه کنترل و آزمایش تقسیم شدند. سه متن انتخاب شده با درجه سختی متوسط اندازه گیری شد. گروه آزمایش در حین شنیدن موسیقی موتسارت متون را ترجمه کرد ولی گروه کنترل همان متون را در نبود موسیقی ترجمه کرد. متون ترجمه شدهبر اساس مدل ارزیابی کیم (2009) نمره گذاری شد. برای یافتن ارتباط بین متغیرهای تحقیق، داده های خام از طریق نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. نتایج نشان داد که سطح میانگین نمرات گروهی که،با شنیدن موسیقی ترجمه کردند در مقایسه با گروهی که بدون موسیقی ترجمه نمودند بالاتر است. در نتیجه در کلاس های ترجمه می توان برای ایجاد انگیزه در دانشجویان از موسیقی کلاسیک استفاده نمود.

    کلیدواژگان: موسیقی کلاسیک موتسارت، کیفیت ترجمه، درونگرایی، برونگرایی
  • ضرغام قپانچی صفحات 71-90

    تحقیق حاضر به بررسی تاثیر طراحی نقشه ی داستان (story map) و پادپخش داستان (story podcast) به عنوان متغیرهای آزمایشی در ارتقای مهارتهای شفاهی زبان انگلیسی به عنوان متغیر وابسته پرداخته است. تعداد 36 دانشجوی کارشناسی زبان انگلیسی درسه گروه در درس بیان شفاهی داستان تقسیم شده و در تحقیقی شبه تجربی و در چهارچوب طرح تحقیقی موسوم به مربع لاتین (Latin Squared) شرکت کردند. تمامی شرکت کنندگان بترتیب در معرض سه آزمایشگر بازگویی صرف داستان، بازگویی داستان پس از تکمیل نقشه ی داستان، بازگویی داستان پس از شنیدن پادپخش آن قرار گرفتند. ارزشیابی شرکت کنندگان در پایان هر مرحله نشان از تاثیر معنی دار اثر آزمایشگر داستان گویی با استفاده از نقشه ی داستان و داستان گویی پس از شنیدن پادپخش داشت. عملکرد کلی در مهارتهای شفاهی زبانی پس از شنیدن فایل های صوتی داستان بهتر و معنی دارتراز دیگر عملکردهای شفاهی در گروه ها بود. نظر سنجی پایانی نشان داد بسیاری از شرکت کنندگان با این فن آوریها آشنایی زیادی نداشتند و استفاده از این رسانه ها را برای رشد توانایی شفاهی زبانی و مهارت سخن گفتن مفید می دانستند. هم چنین استفاده از این رسانه ها را در دروسی مثل بیان شفاهی داستان برای پرورش بسندگی زبان انگلیسی و ایجاد نگرش مثبت کارآمد می دانستند.

    کلیدواژگان: داربست بندی، نقشه ی داستان، پادپخش، مهارتهای شفاهی زبان، داستان گویی، نگرش
  • سارا صالح پور، مهناز سعیدی* صفحات 91-112
    در سال های اخیر تحقیقات زیادی به بررسی آموزش نگارشی مبتنی برروش ژانر اختصاص داده شده است. با این وجود، استفاده از روش داربستی در زمینه نگارش آکادمیک توجه اندکی به خود جلب کرده است. از این رو، تحقیق حاضر در تلاشی برای مقابله با مشکلات رایج در نگارش آکادمیک، به بررسی  تاتیر استفاده از روش داربستی مبتنی بر ژانر بوسیله آغازگر جمله ها و چارچوب های نگارشی بر عملکرد نگارشی دانشجویان فوق لیسانس آموزش زبان انگلیسی در حوزه مقاله نویسی می پردازد. برای این منظور 20 دانشجوی فوق لیسانس آموزش زبان انگلیسی به صورت تصادفی در دو گروه همگن آزمایش و کنترل که هر کدام شامل 10 نفر بودند قرار گرفتند. هر دو گروه یک دوره 5 جلسه ای آموزش نگارش به سبک ژانر شامل ساختارشکنی متن، ساخت وساز مشترک و ساخت و ساز مستقل متن بود را گذراندند. در حالیکه گروه آزمایشی، علتوه بر این از آغازگر جمله ها و چارچوب های نگارشی نیز بهره مند گردیدند. تجزیه و تحلیل نتایج با استفاده از آزمون مستقل تی نشان داد که آموزش نگارشی مبتنی بر سبک ژانر می تواند ابزار مفیدی در بهبود نگارش آکادمیک باشد. علاوه بر این، عملکرد بهتر گروه آزمایش نشانگر اتر مفید استفاده از روش داربستی توسط آغازگر جمله ها و چارچوب های نگارشی می باشد.
    کلیدواژگان: ژانر، آموزش نگارش ژانر-محور، روش داربستی، آغازگر جمله ها، چارچوب های نگارشی
  • محسن شیرازی زاده*، غلامرضا کیانی صفحات 113-129

    این مطالعه به بررسی تاثیر جنسیت و نوع پرسش بر عملکرد آزمون دهندگان میپردازد. بدین منظور نمرات بخش گرامر آزمون دهندگان (تعداد = 2931) که در آزمون زبان عمومی دانشگاه تربیت مدرس شرکت کرده بودندبررسی شد. بخش دستور زبان این آزمون شامل سه نوع سوال 1) پر کردن جای خالی در جملات 2) تشخیص اشتباه و 3) پرکردن جای خالی در متن کلوز میشد. نتایج نشان داد که آزمون دهندگان عملکرد بهتری در سوالات کلوز نسبت به دو نوع دیگر سوال داشتند. همچنین آزمون دهندگان زن در نمره کل گرامر و همچنین در سوالات کلوز و سوالات پرکردن جای خالی جملات عملکرد بهتری نسبت به مردان از خود نشان دادند. علل یافته های این پژوهش و کاربردهای این یافته ها مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. با توجه به محیط خاص این آزمون و میزان تاثیر آماری که بدست آمد نیاز است تا بافته های این پژوهش با احتیاط مورد تعمیم قرار گیرد.

    کلیدواژگان: آزمون دهندگان، نوسان در نمرات، دستور زبان، نوع سوال
  • سیمین ولیزاده، سعیده آهنگری* صفحات 130-145

    هدف مطالعه حاضر بررسی تاثیر متن بر روی یادگیری و یاداوری اصطلاحات توسط 60 تن از زبان اموزان ایرانی می باشد. به این منظور محققین شرکت کنندگان را به دو گروه ازمایشی و یک گروه کنترل تقسیم کردند: گروه ازمایشی اول (  گروه متن گسترده) گروه ازمایشی دوم (گروه متن محدود) وگروه کنترل (گروه بدون متن) نامیده شدند . ابتدا یک تست اصطلاحات 50 سوالی با استفاده از معیار سنجش لغت گرفته شده از (وشه و |پریبخت 1993) تهیه گردیده و جهت پاسخگویی به زبان اموزان داده شد. براساس پاسخ شرکت کنندگان 30 اصطلاح که برای انها نا اشنا بود انتخاب  و به عنوان اصطلاحات هدف تعیین گردید. سپس جهت تدریس این اصطلاحات محققین به روش های زیر اقدام کردند: در گروه ازمایشی اول این اصطلاحات در داخل متن گسترده از طریق گوش دادن به داستانهای کوتاه تدریس شدند. در گروه ازمایشی دوم اصطلاحات هدف در داخل متون محدود توسط جملات کوتاه تدریس گردید. اما در گروه کنترل اصطلاحات مذکور خارج از متن بصورت دادن تعرف و معنای انها تدریس گردیدند. تحلیل نتایج پس ازمون  انی و پس ازمون تاخیری  نشان داد که تدریس اصطلاحات در متن گسترده تاثیر معنی داری بر یادگیری و به خاطر سپاری اصطلاحات توسط زبان اموزان دارد.

    کلیدواژگان: متنهای بلند، متنهای کوتاه، بدون متن، اصطلاح، گوش دادن
  • عباس اسلامی راسخ صفحات 146-165
    به منظور تاکید بیشتر بر منظورشناسی زبان دوم و گنجاندن ان در کلاسهای اموزش زبان انگلیسی، در این مطالعه محققان تلاش کردند تاثیر روش های اموزشی فرم محور مداخله ای و غیر مداخله ای را بر دانش منظورشناسی فراگیران انگلیسی مورد ارزیابی قرار دهند. در این تحقیق تاکید بر کنش رفتاری "انتقاد کردن" بود. 54 فراگیر ایرانی در سطح زبانی متوسط در این تحقیق شرکت کردند و به سه گروه تقسیم شدند: 19 نفر مربوط به روش مداخله ای، 21 نفر مربوط به روش غیر مداخله ای و 14 نفر هم در گروه کنترل بودند. تستهای اولیه گرفته شد و سپس تکنیکهای مربوط به هر روش خیلی دقیق در کلاسها اجرا شدند. اصلی ترین تکنیکهای روش مداخله ای عبارت بودند از فعالیت های اگاهی انگیزی، توضیحات کاملا عینی و شفاف و اصلاحات مستقیم توسط معلم. در روش غیر مداخله ای، فعالیت های تقویت داده و اصلاحات غیر مستقیم استفاده شد. بعد از اتمام و اجرای روش های اموزش، تست ثانویه از فراگیران گرفته شد و با استفاده ازروش های اماری انوا داده ها تجزیه و تحلیل شدند. نتایج تحلیل داده نشان داد که دانش منظورشناسی انگلیسی افراد در گروه هایی که اموزش دیدید پیشرفت چشم گیری داشت. همچنین یافته ها حاکی از ان بود که فراگیران روش مداخله ای  به طور معناداری بهتر از گروه دیگر عمل کردند. این نتایج میتواند کاربرد زیادی برای معلمان زبان، برنامه ریزان درسی و محققان داشته باشد.
    کلیدواژگان: منظورشناسی، روشهای فرم محور مداخله ای و غیر مداخله ای
  • فاطمه بهجت، محمد رستم پور صفحات 166-178

    لغات زبان انگلیسی مخصوصا در سنین پایین یادگیری زبان به زودی فراموش می شوند. هدف این مطالعه یافتن راهی برای کمک کردن به زبان اموزان مبتدی برای  حفظ اعداد در ذهنشان است. مطالعه در موسسه زبان اموزی پویندگان در نیریز برگزار شد.60 دانش اموز دختر بین سنین 8-9 سال بعنوان گروه نمونه  انتخاب شدند.  در ابتدا یک پیش تست از اعداد برای 60 شرکت کننده دختر برگزار شد و انها باید معانی فارسی انها را در جاهای خالی می نوشتند 40 دقیقه به انها وقت داده شد تا به انها جواب بدهند و برای هر ایتم یک نمره در نظر گرفته شد. بعد از پیش تست، محقق زبان اموزان را به دو گروه ازمایش (استفاده از بازی برای تدریس لغات) و گروه شاهد (استفاه از روش های سنتی) تقسیم کرد. نتایج گروه آزمایش بهتر از گروه شاهد بود. استفاده از بازی نه تنها شادی را به کلاس می اورد بلکه به  دانش اموزان انگیزه می دهد و باعث افزایش اعتماد به نفس انها میشود. استفاده از بازی بنظر روش خوبی برای یادگیری بنظر میرسید. نتایج مطالعه با استفاده از تی تجزیه شد.  نتایج مطالعه تست بعد ازاموزش نشان داد که اختلاف معناداری بین میانگین دو گروه به نفع گروه ازمایش وجود دارد. با استفاده از نتایج این تحقیق معلمان میتوانند نقش بازی ها و ارزش انها را مورد بررسی بیشتر قرار دهند.

    کلیدواژگان: اعداد انگلیسی، یادگیرندگان مبتدی، بازی
|
  • Marzieh Asadi *, GholamReza Kiany Pages 1-23

    Changing the English textbook of the first grade junior high school at Iran’s public schools after 27 years has sparked researchers’ interests in conducting evaluations of the new English textbook to get insights into its strengths and weaknesses. In line with this trend, this study aimed at evaluating the new textbook (Prospect 1) from teachers’ perspectives. To attain this objective, 30 junior high school teachers were interviewed and the data were then analyzed by qualitative content analysis. The results revealed that from teachers’ perspectives, there were some pitfalls with the new textbook such as applying an unsuitable method of literacy instruction; over-attention to the communication skills at the expense of literacy skills; over-localization of the content; overlooking the development of intercultural competence in students; and lack of authenticity in the presentation of the content. Finally, as the central figures in the process of educational change, the participant teachers offered some suggestions to amend the new textbook with the hope that their voices be heard by the pertinent authorities.

    Keywords: Textbook evaluation, Prospect 1, English school teachers, Iran’s Public Schools English Textbook, Teachers’ Perspectives
  • Samira Bashiri, Nasrin Hadidi Tamjid *, Zohre Seifoori Pages 24-41
    Learner autonomy has been described as the ultimate objective in many language teaching programs since the third quarter of the twentieth century and educators have highlighted the significant role of promoting learner autonomy in the process of language learning and teaching. However, only limited number of studies has been awarded to what leaner autonomy mean to teachers. This study addressed the gap and investigated novice and experienced teachers’ beliefs regarding learner autonomy. Forty teachers participated in two groups who were grouped based on their teaching experiences as novice and experienced teachers. A questionnaire which was adapted from British Council was administered to elicit the teachers’ beliefs regarding learner autonomy. The independent samples t-test analysis of the data revealed a significant difference between novice and experienced teachers beliefs. The findings of the present study may have some implications for teachers in promoting learner autonomy in their classes, in general, and involving learners in the process of teaching and learning, in particular.
    Keywords: learner autonomy, experienced teachers, novice teachers, Teachers’ Beliefs
  • Nasser Fallah *, Roya Movahed Pages 42-51
    Anxiety undoubtedly plays an influential role in the experience of foreign language learning. This affective factor has attracted lots of researchers and has been the subject pool of scholarly research worldwide. However, research on the effect of demographic variables on foreign language anxiety (FLA) and the effect of FLA on the learners’ intention to continue their English language education is still limited. Therefore, to bridge this gap, the present study intended to explore the role of gender and age in EFL learners’ FLA level. In addition, the potential effect of learners’ FLA in their decision whether to continue their English studies was tested. To this end, a sample of 295 university EFL learners completed FLA questionnaire and a demographic form. The findings showed that there was no significant correlation between the age of the learners and their FLA level. FLA differences with respect to gender did not reach the statistical significance either. However, it was found that FLA could significantly affect the learners’ willingness to continue their English language education. The findings were discussed and implications were made.
    Keywords: Foreign language anxiety, gender, age, Intention to continue English studies
  • Farnaz Ghasemzade, Ghasem Modarresi * Pages 52-70

    The present research aimed to investigate the effect of background Mozart Classical music on translator students' performance. In this study, the researchers focused not only on the relationship between music and translation but also on the relationship between music and personality traits. The main question this study tried to answer was whether using background music might enhance students' translation scores. To answer this question, 32 students from Islamic Azad University of Quchan, Iran, participated in this study. They were selected out of 40 students, employing Nelson proficiency test and were randomly assigned to two groups. The participants in experimental group were asked to translate three texts accompanied by background music, but the subjects in the control group were asked to translate the same texts without background music during three sessions. Students’ translations were scored based on Kim's (2009) meaning-oriented translation assessment model. Statistical analyses were applied for qualitative data and an interview was designed for the qualitative research question. Researchers concluded that there was a significant difference between the translation scores of the experimental and control groups. The former outperformed the latter group on the translation task.

    Keywords: Mozart Music, Extroversion, Introversion, translation
  • Mohammed Pazhouhesh *, Zargham Ghapanchi Pages 71-90

    The present study sought to explore the impact of story maps and audio podcasts as scaffolds on oral proficiency of Iranian EFL learners. The quasi-experimental study was launched with 36 EFL undergraduates in three groups by adopting a counterbalanced 3  3 Latin squared design. All participants were indiscriminately, but in a specified order, exposed to the three treatment conditions of story retelling, story retelling plus story map, and story retelling plus podcast, and post-tested sequentially. The Latin square analysis of the oral assessment scale showed statistically meaningful differences under the treatment conditions for the groups. The post-hoc test also showed overachievements of the participants under the treatment conditions of story retelling plus story map and story retelling plus podcasts. The performance under podcast condition was significantly better than performances under the story map and short story conditions. The post-experiment opinion survey showed the learners’ preferences for and positive attitudes towards podcast and story map as scaffolds in developing EFL oral proficiency. The participants welcomed integration of the scaffolds into EFL speaking courses.

    Keywords: scaffolding, Story map, podcast, Oral Proficiency, Story-retelling, Attitude
  • Sara Salehpour, Mahnaz Saeidi * Pages 91-112
    In recent years, there has been an increasing amount of literature on genre-based approaches to writing instruction. However, scant attention has been paid to the use of genre-based scaffolding in the realm of academic writing. Hence, in an attempt to tackle the problems prevalent in academic writing, this study set out to investigate the effect of genre-based scaffolding through sentence starters and writing frames on MA candidates’ research paper writing. To this end, twenty MA candidates majoring in ELT were randomly assigned to two homogenous groups, one control and one experimental group, each including 10 participants. Both groups were exposed to a five-session genre-based instruction while the experimental group benefitted from the additional provision of sentence starters and writing frames relevant to different sections of a research paper. The analysis of the results, using independent sample of t-test, reveals that genre-based instruction can be a useful tool in improving academic writing. Moreover, the outperformance of the participants of the experimental group is indicative of the beneficial effect of scaffolding through starters and frames.
    Keywords: genre, Genre-based Instruction, scaffolding, Sentence Starters, Writing Frames
  • Mohsen Shirazizadeh *, GholamReza Kiany Pages 113-129

    This paper examines the effect of gender and type of stem on Iranian test takers’ performance on the grammar section of a nation-wide language proficiency test. In so doing, the scores of 2931 examinees (1107 female and 1824 male) who sat Tarbiat Modares English proficiency test were obtained. The examinees’ scores on three types of MC grammar items with different kinds of stems (i.e., blank filling, error recognition, and cloze) were compared to see if the type of stem has any effect on performance. Grammar scores of males and females were also compared to see if there is an effect for gender on the examinees’ performance on the grammar test in general and on its three item types in particular. The results indicated that test takers performed better on cloze items than the other two types. It was also found that females outperformed males on both the whole test, and also on items with blank filling and cloze types of stems. Due to the particularity of the context and the small effect sizes found, the study calls for more research to be conducted on this topic.

    Keywords: Score variation, gender, Stem type, Grammar tests
  • Simin Valizadeh, Saeide Ahangari * Pages 130-145

    The purpose of the present study was to investigate the effect of context on learning idioms among 60 Iranian female advanced English learners. To this end, the researcher assigned the participants to two experimental groups and one control group: Group 1 (first experimental group, the extended-context group), Group 2 (second experimental group, the limited-context group) and Group 3 (control group or the decontextualized group). First a 50-item idiom test was constructed using Vocabulary Knowledge scale (adopted from Wesche and Paribakht, 1993) and answered by the participants. The results of this test revealed that thirty idioms were not at all familiar to the participants. So these 30 idioms were selected as the target idioms. Then, the researchers applied two types of treatment to the participants in groups 1 and 2. Group 1 was taught idioms in extended-context through listening to short stories including the target idioms,  Group 2 in the limited-context through listening to single sentences including the target idioms, and Control group (Group 3) was taught idioms through their decontextualized definitions of the target idioms. The analysis of the results of immediate and delayed post-test showed that extended contexts had significant influence on the participants’ idiom learning and retention. Pedagogical implications are provided.

    Keywords: Idioms, Extended context, Limited context, Learning, retention
  • Elaheh Zaferanieh *, Abbas Eslami Rasekh Pages 146-165
    With the aim of more emphasis on pragmatics and its inclusion in EFL classrooms, this study attempted to investigate the effectiveness of obtrusive and unobtrusive focus on form instructions on learners’ pragmatic performance of criticizing in English. 54 Iranian learners, all at intermediate level, participated in this study, and they were divided into three groups: 19 participants receiving obtrusive instruction, 21 learners receiving unobtrusive instruction and 14 participants had no pragmatic instruction (control group). Techniques related to each method were operationalized in details and applied in the classrooms. The most basic techniques in obtrusive methods were consciousness raising activities, metalinguistic explanation, and explicit correction. In unobtrusive method, input enhancement activities, and recast were used. Discourse completion test and oral feedback were used as pretests and posttests in this study. After applying statistical analyses using ANOVA, it was found that learners’ pragmatic knowledge of criticizing improved significantly in both kinds of instructions. Also, results of post hoc analyses indicated that learners in obtrusive focus on form instruction outperformed those in unobtrusive focus on form instruction significantly. These results were justified through noticing hypotheses, importance of metalinguistic explanations, effects of explicit correction, and output hypothesis. These findings may have great implications for language teachers, syllabus designers, and future researchers.
    Keywords: English pragmatics, Focus on Form, Obtrusive instruction, Unobtrusive instruction
  • Farzaneh Zardoshti *, Fatemeh Behjat, Mohammad Rostampour Pages 166-178

    English vocabulary, especially at the elementary stage of language learning process, is easily forgotten. Language games seem to be a good strategy for learning a foreign language. This study aimed to find a way to help elementary EFL learners fix the new English numbers in their minds. First, the general test of English numbers as a pretest was administered to 60 participants. They were required to write equivalents of the target numbers in the blank spaces. After giving the pre-test, the researcher divided the learners into the experimental group and the control group. Students in experimental group were taught new English numbers through games including: One to TEN, Slap that, Number of chairs, How many plastic apples?, Count in jumps, Cooperative numbers Circling math challenge, Answer me, Buzz fizz, Circling math challenge, Choose your score now. In the control group, the new numbers were presented through traditional methods such as repetition or translation. The study was conducted at Poyandegan language Institute in Neyriz. Thirty students as an experimental group and 30 students as a control group aged between 9-12 participated in this study. The collected data were analyzed using paired and independent samples T- test. The study indicated that there were statistically significant differences in mean scores of vocabulary tests in favor of the experimental group in the post test. It is hoped that due to the findings of this study teachers will reconsider the role of games and appreciate its value.

    Keywords: English numbers, Elementary Learners, Games